ДЕНЬ Захисту дітей

Дата: 03.06.2021 09:41
Кількість переглядів: 357

     Щороку  в перший день літа  ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Діти -  наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості забезпечити  всебічний розвиток інтересів та здібностей наших дітей , належний рівень виховання і дотримання прав дитини. В цей день в Новоолександрівській громаді у всіх школах, дитячих установах були проведені казкові гучні веселі свята. Дітям влаштовували різні конкурси, вікторини, концертні програми з участю казкових персонажів, фестивалі.

     Діти отримали солодкі подарунки. На святі були присутні голова Новоолександрівської територіальної громади, старости сіл, вчителі, батьки. Ми щиро дякуємо всім хто долучився у проведені цих заходів. А любим дітям бажаємо нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми. Зичимо вам якомога більше щирих посмішок, веселих та надійних друзів. Нехай  вам щастить в житті!

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь