Конференція освітян Новоолександрівської громади 2021

Дата: 30.08.2021 13:44
Кількість переглядів: 317

Конференція освітян Новоолександрівської громади 2021

 

27 серпня 2021 року на базі «Артеку річкового» на території Новоолександрівки проведено педагогічну толоку. На захід були запрошені освітяни Новоолександрівської  громади, голова сільської ради О.Я.Левечко, старости сіл та спеціаліст Державної служби якості освіти в Херсонській області.

На урочистій частині було узагальнено досягнення освітян новоствореної молодої громади та нагороджено найкращих грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту, почесними грамотами голови сільської ради та грамотою Бериславської районної адміністрації.

Роботу толоки було організовано з дотриманням всіх протиепідеміологічних заходів, тому присутні були поділені на групи не більше 10 осіб та відвідували відповідні локації по черзі, завдяки цьому освітяни за відведений час взяли участь у роботі таких інформаційних центрів: Консультаційний майданчик «Ділюсь досвідом» (Експерт Фоменко Т.М.), Проблемний стіл «Досвід. Проблеми. Пропозиції» (Експерт Панасюк В.В.), Круглий стіл «Ентузіасти» (Експерт Лємєшова Т.В.),Педагогічний аукціон «Я роблю так» (Експерт Шрам А.В.), Банк ідей (Експерт Чепей С.В.), Бюро педагогічних знахідок (Експерт Довга А.О.), Синтез думок (Експерт Жовтоног А.В.), Психологічний міст «Мотивація на позитив» (Експерт Федоровська О.О.), Педагогічна майстерня «Аудит закладів освіти» (Експерт Карпенко О. Й. , головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти в Херсонській області).

 

Завдяки даному заходу педагогічний колектив закладів освіти громади мав змогу поділитися досвідом роботи, ідеями з покращення освітнього процесу та зарядитися позитивом та натхненням для всього 2021-2022  навчального року.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь